Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Γεώργιος Αθανασάκης

Γεώργιος Αθανασάκης


Επικοινωνία

6987513981 - 2844340170

Γεώργιος Αθανασάκης

Ο Γεώργιος Αθανασάκης γεννήθηκε το 1964 στο Καμινάκι Οροπεδίου Λασιθίου και ζει στον Άγιο Κωνσταντίνο Οροπεδίου Λασιθίου.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μυτάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, το Μανώλη, την Ιωάννα και την Ελένη. Έχει τη χαρά να είναι παππούς δέκα εγγονιών.

Είναι ενεργός πολίτης, με συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, επί σειρά ετών, με δράση κοινωνική και επαγγελματική, με αληθινή γνώση των προβλημάτων του τόπου του. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Οροπεδίου Λασιθίου από το 2002-2006 και ξανά από το 2010-2014.

Εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Οροπεδίου την περίοδο 2014-2016.

Επίσης αναδείχτηκε Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Οροπεδίου, το 2014, θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα. Ταυτόχρονα του ανατέθηκε η εκπροσώπηση των κτηνοτρόφων του Νομού Λασιθίου σε όλες τις επαφές με Υπουργεία και φορείς.

Ακόμα υπήρξε Γραμματέας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Οροπεδίου Λασιθίου, για μια πενταετία, ενώ διατηρεί σήμερα τη θέση του Γραμματέα στην Ομοσπονδία Αμπελουργών και Ελαιουργών Κρήτης αλλά και αυτή του Τομεάρχη Ζωικής Παραγωγής Ν. Λασιθίου.

Τέλος διετέλεσε Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΔΙΚΤΑΙΟΣ».