Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

?????????????????????????????????????????????????????????

Δημοσιεύτηκε

02 Ιούλ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

Έπειτα από ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου σας ενημερώνει ότι, αύριο ,Παρασκευή 3 Ιουλίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 13.30 , θα υπάρξει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές: Μέσα Λασίθι, Άγιος Κωνσταντίνος, Άγιος Γεώργιος, Κουδουμαλιά, Αβρακόντε, Ψυχρό, Πλάτη, Καμινάκι, Άγιος Χαράλαμπος, Κάτω Μετόχι, Λαγού, Πινακιανό, Τζερμιάδων, Μαρμακέτο, καθώς και όλος ο Κάμπος του Οροπεδίου Λασιθίου.

Όπως σημειώνει η ΔΕΔΔΗΕ, ‘’ Η ανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, για αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

 

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν αυτά βρίσκονται υπό τάση. Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την ώρα της’’.

Ακόμη, σας ενημερώνουμε ότι, εξαιτίας της διακοπής ρεύματος που θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΔΗΕ, στο Τζερμιάδων θα υπάρξει και διακοπή υδροδότησης κατά τις ίδιες ώρες.

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου