Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

30 Δεκ 2019

ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ!

Την Παρασκευή , 27 Δεκεμβρίου, το ''Βοήθεια στο Σπίτι'' του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρού Αγίου Νικολάου ,προσέφεραν ,απλόχερα, χαμόγελα και ανακούφιση σε δεκάδες οικογένειες του Λασιθίου, που ταλανίζονται από οικονομικές δυσκολίες .

Τρόφιμα, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής , υποδήματα έφτασαν αυτές τις Άγιες μέρες στα σπίτια των πολιτών, και έφεραν ελπίδα ,χαρά ,και ''ζεστασιά''.  Η Κοινωνική Λειτουργός, κ.Κατερίνα Πλατή, με τη Νοσηλεύτρια, κ.Λένα Στρατάκη, και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου διένειμαν ,παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, από σπίτι σε σπίτι τα αγαθά που αγοράστηκαν για τους ανθρώπους του Οροπεδίου Λασιθίου.

Η δράση είχε την οικονομική στήριξη του Επιμελητηρίου Ν. Λασιθίου, και ενίσχυσε αποκλειστικά τα τοπικά καταστήματα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, κ. Στεφανάκης Γιάννης, ευχαριστεί θερμά και δημόσια το Επιμελητήριο Ν.Λασιθίου για την οικονομική συνδρομή του, καθώς και μέλη του Ερυθρού Σταυρού για την απρόσκοπτη και αμέριστη στήριξή τους στο έργο.

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου