Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

12 Σεπ 2022

Μήνυμα Αντιδημάρχου Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.

 Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές του Δήμου μας με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας. Εύχομαι ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

 Παράλληλα, θα ήθελα να συγχαρώ όσες και όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι εν μέσω πανδημίας και με πρωτόγνωρες συνθήκες, μέσα από μεθοδική δουλειά και μελέτη, κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους. Τους εύχομαι με δύναμη και πείσμα να διεκδικήσουν εκ νέου τους καινούριους τους στόχους και να τους κατακτήσουν. Ελπίζουμε να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε εμπόδια είχαν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας και να κυλήσει ομαλά η φετινή εκπαιδευτική χρονιά. Μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας, με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ό,τι ονειρευτείτε.

Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, γονείς και δάσκαλοι, για να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές του Σχολείου μας ας είναι ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τα παιδιά μας.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.

Με εκτίμηση Τζιράκης Δημήτρης Αντιδήμαρχος Παιδείας Οροπεδίου Λασιθίου