Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

15 Απρ 2020

Ο ΔΗΜΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ…ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ’Oταν σε πάρουν τηλέφωνο, θέλουμε να απαντήσεις, θα είναι από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου…

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία μεσούσης της επιδημίας του νέου κορωνοϊού προχωρά ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου. Ο Δήμαρχος ,Γιάννης Στεφανάκης, θέλησε αυτό το Πάσχα , οι κάτοικοι του Οροπεδίου Λασιθίου να αισθανθούν τη χαρά, την ασφάλεια ,και τη ‘’ζεστασιά’’ των ημερών, και να μην υπερισχύσει ούτε στιγμή το αρνητικό συναίσθημα, που δυστυχώς έχει ‘’εγκλωβίσει’’ κάθε άνθρωπο. Έτσι, ο Δήμος θα τηλεφωνήσει σε κάθε σπίτι ,για να μεταφέρει και να μοιράσει ζεστές ευχές σε κάθε πολίτη ξεχωριστά.

Την Κυριακή του Πάσχα, λοιπόν,  η Λασιθιώτισσα και ο Λασιθιώτης θα δεχτούν ένα τηλεφώνημα ‘’αναστάσιμο’’.  Ένα τηλεφώνημα γεμάτο αισιοδοξία. Ένα τηλεφώνημα…που θα δώσει σε κάθε ακουστικό ελπίδα και αγάπη!

Η εν λόγω υπηρεσία τηλεφωνημάτων  θα παραμείνει στη διάθεση του Δήμου μας ώστε να υπάρχει άμεση ενημέρωση προς τον πολίτη όταν συντρέξει λόγος υγείας εν όψει κορωνοϊού.

Μείνετε,λοιπόν, σπίτι ΟΛΟΙ και μην ξεχάσετε: όταν  σας πάρουν τηλέφωνο, θέλουμε να απαντήσετε ,είναι ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και είναι εδώ για όλους τους πολίτες του!

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας