Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

16 Ιούν 2020

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟΝ: «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»

Στον αέρα της ΕΡΑ Χανίων 100.6 μίλησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης ,με αφορμή την ξαφνική απόφαση να μην επαναλειτουργήσει το Δικταίον Άντρον στις 15 Ιουνίου, όπως είχε από τον Μάιο ανακοινωθεί.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε στη δημοσιογράφο Κατερίνα Πολύζου και την εκπομπή,’’Καρφιά και σχόλια’’, ότι, όπως τελικά μάθαμε, δεν έχουν δοθεί ακόμα οι οδηγίες από τον ΕΟΔΥ προς την Εφορεία Σπηλαιολογίας, και πως ακόμα δεν έχουν ετοιμαστεί τα πρωτόκολλα.Όμως, η ανακοίνωση που εξεδόθη τον Μάιο, μίλαγε για άνοιγμα στις 15 Ιουνίου! Ο τόπος είχε ετοιμαστεί, οι φορείς ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν τον κόσμο, και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι το Σπήλαιο δεν ανοίγει.

Ο Δήμαρχος, υπογράμμισε, επίσης, πως κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση και πρωτίστως προέχει η διασφάλιση της Υγείας, ωστόσο, θέλουμε να έχουμε συνεννόηση με το ΥΠ.ΠΟ.Α και να έχουμε ενημέρωση.Δεν τα έχουμε.