Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

06 Αυγ 2020

Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΓΕΡΑΚΑΚΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ – Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ανακοινώνει ότι, από σήμερα, Πέμπτη ,6 Αυγούστου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού αναλαμβάνει ο Νικηφόρος Γερακάκης .

Σε μια κρίσιμη και νευραλγική περίοδο για τη Χώρα ,με τον Τουρισμό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και σε απόλυτη προτεραιότητα , ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου ,Γιάννης Στεφανάκης, λόγω των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει σε έναν προορισμό που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, και αφουγκραζόμενος τις νέες απαιτήσεις που αναδύθηκαν, ορίζει άμισθο Αντιδήμαρχο στο σημαντικό χαρτοφυλάκιο Τουρισμού τον κ. Γερακάκη Νικηφόρο του Εμμανουήλ.

Ο κ. Γερακάκης Νικηφόρος, γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης της Κρήτης, αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την ανάδειξη της τουριστικής πτυχής του τόπου ,που αποτελεί σύμβολο για τη Μυθολογία καθώς συνιστά τη γη και τον οίκο του θεού της φιλοξενίας, Δία.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, του εύχεται καλή και εποικοδομητική θητεία αλλά και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που κλήθηκε να αναλάβει στον πλέον τουριστικό Δήμο της Χώρας.

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου

ΑΡΧΕΙΑ

orismos-antidimarxoy-toyrismoy.pdf