Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

20 Μαΐ 2020

Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ!

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ενημερώνει ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων στον Παιδικό – Βρεφονηπιακό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου αρχίζουν!

 

Από σήμερα, Τετάρτη, 20 Μαΐου, έως την Τρίτη, 9 Ιουνίου, γονείς και κηδεμόνες νηπίων μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στον χώρο του Παιδικού- Βρεφονηπιακού σταθμού, στον Άγιο Γεώργιο ,και τη Νηπιαγωγό, κα. Κασσάκη Μαρία.

 

Στο πλαίσιο, ωστόσο, της αναγκαιότητας λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, και με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η υποβολή των αιτήσεων δύναται να γίνει μεν με αυτοπρόσωπη παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα , αλλά κατόπιν συνεννόησης με τη Νηπιαγωγό για ραντεβού ,για αποφυγή συνωστισμού, κατά τις εξής ημέρες-ώρες : Δευτέρα- Τετάρτη-Παρασκευή 09.00 -12.30 και Τρίτη –Πέμπτη 09.00 -14.00. Μάλιστα, οι γονείς – κηδεμόνες που αναλαμβάνουν να υποβάλουν την αίτηση, προσέρχονται χωρίς τη συνοδεία των νηπίων και φορώντας  υποχρεωτικά μάσκα( ή οιοδήποτε κάλυμμα) αλλά και γάντια.

 

Για τηλέφωνα επικοινωνίας και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής- επανεγγραφής των παιδιών, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Παιδικού Σταθμού (https://lasithi.gov.gr/dimotikos-paidikos-vrefonipiakos-stathmos/ ), όπου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες και επισυνάπτεται το σχετικό ΦΕΚ του 2017.

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου