Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

15 Μαΐ 2020

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ

Επίσκεψη στο Γενικό Λύκειο Οροπεδίου Λασιθίου, στο Τζερμιάδων ,πραγματοποίησαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, κος. Τζιράκης Δημήτρης, και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Ποιότητας Ζωής, κος. Βαγγέλης Σιγανός, με τη συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας επανόδου μετά από την καραντίνα στα σχολικά έδρανα.

Τους Αντιδημάρχους υποδέχθηκαν οι Διευθυντές της σχολικής μονάδας, η Γυμνασιάρχης, Φυσικός, κα. Βογιάκη Ελένη, και ο Λυκειάρχης, Μαθηματικός, κος. Κρασανάκης Γιώργος.

Οι Αντιδήμαρχοι συνομίλησαν με τους Διευθυντές και ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες επιστροφής των μαθητών, για τον νέο τρόπο λειτουργίας της σχολικής μονάδας, αλλά και για την επάρκεια σε υλικά προφύλαξης της Υγείας των μαθητών και του προσωπικού (αντισηπτικά, μάσκες κ.ά.).Επίσης, αντικείμενο της επίσκεψης ήταν και η ενημέρωση για τυχόν κωλύματα σχετικά με την ετοιμότητα της σχολικής μονάδας να υποδεχθεί από Δευτέρα και τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου, και τονίστηκε πως, ό,τι κι αν προκύψει σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου είναι στο πλάι τους.

Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, που σε έναν μήνα από τώρα θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές. Το μήνυμα από τη Δημοτική Αρχή ήταν να παραμείνουν όλες και όλοι προσηλωμένοι στον στόχο τους, να μην αναστατωθούν από τις συνθήκες κρίσης που έχουν ανακύψει ,να τηρούν τους κανόνες που όλοι εφαρμόζουμε, και πως σε ό,τι χρειαστούν σε αυτή τη ‘’μάχη’’ , ο Δήμος είναι στο πλευρό τους για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών.

 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας