Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Κρασανάκη Ελευθερία

Κρασανάκη Ελευθερία


Επικοινωνία

2844340148

Κρασανάκη Ελευθερία

H Κρασανάκη Ελευθερία είναι μητέρα τριών παιδιών, της Μαρίας, του Μανώλη και της μικρής Δήμητρας.

Γεννήθηκε το έτος 1987 στα Χανιά, από όπου μετακόμισε με την οικογένεια της στην Ανάληψη Χερσονήσου, που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας της. Στα χρόνια εκείνα, γαλουχήθηκε με τις αρχές και τις αξίες των γονέων της, που της έμαθαν ότι η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός και η οικογένεια είναι τα σημαντικότερα πράγματα στον κόσμο. Παράλληλα της έμαθαν να αγαπά τα κοινά, τον εθελοντισμό και ιδιαίτερα ότι αφορά τα παιδιά που είναι και το μέλλον αυτού του τόπου, τον τόπο όπου κατάγεται και επέλεξε να κατοικεί με την δική της πλέον οικογένεια.

Διαθέτει πίστη στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και χειρίζεται όλες τις επαγγελματικές τις δραστηριότητες με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εργαζόμενη ακούραστα, ευσυνείδητα και υπεύθυνα.

'Είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και στο παρελθόν κατά την περίοδο 2014 έως 2019. Επίσης είναι Αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Γυναικών Οροπεδίου Λασιθίου ‘’ΡΕΑ’’ από το 2019 έως και σήμερα.

Έχει τελειώσει το Γενικό Λύκειο και έχει βεβαίωση παρακολούθησης ΙΕΚ στην ειδικότητα Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων (MARKETING).