Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

15 Ιούν 2024

“Σπουδές και Επαγγέλματα του Μέλλοντος”, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα «Αντώνιος Βορεάδης», στο Οροπέδιο Λασιθίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εταιρεία Συμβουλευτικής Consultum διοργανώνει Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο "Σπουδές και Επαγγέλματα  του Μέλλοντος", που θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, στην αίθουσα «Αντώνιος Βορεάδης», στο Οροπέδιο Λασιθίου με ώρα έναρξης 19:00.

Η ημερίδα αυτή θα αφορά τις σπουδές και τα επαγγέλματα που αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο μέλλον, λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις αλλαγές στον κόσμο της εργασίας. Ο σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού της εταιρείας Consultum Νοτάκης Αντώνης θα μιλήσει για τις μελλοντικές προοπτικές σε κλάδους όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η βιοτεχνολογία, η αειφορία, η ψηφιακή τεχνολογία και πολλοί άλλοι. Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα παρέχονται επίσης πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σύστημα, τις σύγχρονες διδακτικές πρακτικές και τις επιλογές σπουδών που οδηγούν σε επιτυχημένες καριέρες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να επιλύσουν τις απορίες τους  για τις διάφορες δυνατότητες που τους παρέχονται καθώς και  για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης.

Σας περιμένουμε όλους για ένα ενδιαφέρον ταξίδι στον κόσμο των Σπουδών και των Έξυπνων Επιλογών  που οδηγούν σε μια επιτυχημένη καριέρα!!!

Νοτάκης Αντώνης

MSc Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας

www.consultum.gr