Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

03 Ιούλ 2024

Συνάντηση Δήμαρχου Οροπεδίου Λασιθίου με ΕΒΕΣΟΛ στις 02.07.2024

Συνάντηση εφ όλης της ύλης με τον πρόεδρο και το γραμματέα του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Οροπεδίου είχε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργος Αθανασάκης.
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣΟΛ Νίκος Τσαμάνδουρας και ο Γραμματέας του Νίκος Πιταροκοίλης και το μέλος Μυτάκη Μαρία επισκέφθηκαν τον κ. Αθανασάκη και συζήτησαν μαζί του σειρά θεμάτων που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου.
Οι εργασίες στο Δικταίο Άντρο με το κλείσιμο του σπηλαίου στο τέλος της τουριστικής περιόδου, η οδική σύνδεση του Οροπεδίου Λασιθίου και πολλά άλλα ζητήματα μπήκαν στο τραπέζι του διαλόγου σε μια χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα.
Ο κ. Αθανασάκης γέννημα θρέμμα του Οροπεδίου γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του τόπου και όσα προβληματίζουν τους εμπόρους και βιοτέχνες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και είναι προσωπικό του στοίχημα στη διάρκεια της θητείας του το να μπορέσει να τα αντιμετωπίσει .
Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΒΕΣΟΛ προσέφεραν ως συμβολική κίνηση στον κ. Αθανασάκη μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου, δώρο που δέχθηκε ο δήμαρχος με χαρά και ευγνωμοσύνη.