Πιλοτική Λειτουργία

Κοινωνικά δίκτυα

Δημοσιεύτηκε

29 Απρ 2024

Συνάντηση της Βουλευτού Κατερίνας Σπυριδάκη με τη Δημοτική Αρχή Οροπεδίου Λασιθίου

                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                             Δήμος Οροπεδίου, 29.04.2024

Συνάντηση της Βουλευτού Κατερίνας Σπυριδάκη με τη Δημοτική Αρχή Οροπεδίου Λασιθίου-Τι συζήτησαν

 

Στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας η βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Σπυριδάκη.

Συμμετείχε σε συνάντηση με το Δήμαρχο Γιώργο Αθανασάκη, αντιδημάρχους και άλλα στελέχη του Δήμου όπου συζητήθηκαν θέματα υποδομών και ζητήματα που αφορούν συνολικά στο Οροπέδιο Λασιθίου και τους κατοίκους του.

Κυριάρχησε το πρόβλημα των οδικών συνδέσεων που κρατούν σε απομόνωση την περιοχή.

Μεταξύ άλλων, έγινε συζήτηση για τη σύνδεση του Οροπεδίου Λασιθίου με το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, που αποτελεί βασικό ζητούμενο της Δημοτικής Αρχής, όπως επίσης για το έργο στον Κόμβο Μαλίων, που θα διευκολύνει την πρόσβαση προς τον Άγιο Νικόλαο και αποτελεί κομμάτι του συνολικού έργου του ΒΟΑΚ, αλλά και για την οδική σύνδεση από Οροπέδιο προς Κριτσά και Σελάκανο.

Επίσης έγινε ενημέρωση στη Βουλευτή Λασιθίου για τα προβλήματα άρδευσης, ύδρευσης, αποχέτευσης, για τα θέματα των σχολικών κτιρίων αλλά και το σχεδιασμό που υπάρχει επ’ αυτών από το Δήμο Οροπεδίου.

Στην ατζέντα τέλος βρέθηκαν ζητήματα όπως το περιορισμένο, για τις πραγματικές ανάγκες του ορεινού Δήμου, επίδομα θέρμανσης, οι θέσεις της Δημοτικής Αρχής για νέες ανεμογεννήτριες, το ζήτημα του κτηματολογίου κ.α

Η κ. Σπυριδάκη, άκουσε με προσοχή όλα όσα τέθηκαν στο τραπέζι του διαλόγου και δεσμεύθηκε πως θα προσπαθήσει με το θεσμικό της ρόλο να συνδράμει στην προώθηση λύσεων και στη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στους σχεδιασμούς που έχει κάνει ώστε ο Δήμος Οροπεδίου να περάσει σε μια νέα εποχή.